Prin serviciul de transport mobila incercam sa venim in sprijinul celor care doresc sa-si transporte obiectele de mobilier achizitionate acasa sau la birou.

De cate ori nu vi s-a intamplat sa achizitionati mobilier pentru locuinta dumneavoastra si sa nu aveti transportul asigurat ? Majoritatea clientilor care apeleaza la serviciile noastre de transport mobila atat in Bucuresti cat si in tara ne solicita din cauza magazinelor de bricolaj care fie nu asigura transportul produselor achizitionate, fie percep taxe mult prea mari pentru distante de doar cativa kilometrii.

Asadar, in cazul in care va regasiti in aceasta situatie, sau va mutati in alta casa si aveti nevoie de transport pentru mobila si restul bunurilor dumneavoastra, va stam la dispozitie oricand.

De ce este recomandat sa alegeti o companie de transport specializata ?

Deoarece mobilierul dumneavoastra va ajunge in conditii excelente la destinatie, indiferent de cat de lung este traseul. Marfa transportata este asigurata, iar in cazul unui accident sau deteriorare, clientul este despagubit. In plus, nu va mai trebui sa incarcati si sa descarcati dumneavoastra piesele greoaie de mobilier, va punem la dispozitie servicii de manipulare a bunurilor transportate.

Totodata, asiguram si transport in sistem “same-day” in capitala, bunurile dumneavoastra fiind in deplina siguranta in masinile noastre echipate corespunzator.

Gasirea unei firme de transport serioase este o adevarata provocare. Noi incercam sa raspundem cerintelor dumneavoastra cu atentie si implicare, fiecare colaborare fiind personalizata.

Astfel, pe langa mobila, puteti transporta rapid si avantajos echipamente electrocasnice, articole personale si diverse alte bunuri din locuinta dumneavoastra. Vom raspunde rapid oricarei solicitari si ne vom asigura ca transportul bunurilor dumneavoastra va ajunge la destinatie in conditii optime.

Astfel, luam in considerare toate optiunile prin care putem asigura protectia mobilierului dumneavoastra. Din acest motiv, investim in mod constant in masini speciale pentru transport de mobila, specializarea angajatilor, dar si implementarea unor sisteme de securitate moderne si eficiente.

Oferim acest tip de serviciu inca din 2015 si suntem in continua dezvoltare, continuam sa ne imbunatatim serviciile de transport mobila pentru a va oferi ajutorul de care aveti nevoie intr-un timp cat mai scurt, la preturi cat mai avantajoase. Va puteti convinge de profesionalismul nostru inca de la primul telefon, dar si pe parcursul procesului de mutare si transport al mobilierului. Acest lucru se datoreaza personalului calificat si deosebit de responsabil, dar mai ales atentiei acordate fiecarui client in parte.

Cere o oferta personalizata, folosind formularul de contact de mai jos. Te rugam sa incluzi cat mai multe detalii privind expeditia ta.

Nu-ti face griji, informatiile tale personale sunt in siguranta cu noi.
Foloseste o adresa de e-mail pe care o folosesti cu recurenta, vom raspunde mesajului tau.
Nu-ti face griji, informatiile tale personale sunt in siguranta cu noi.
Alege un nume sugestiv, usor de recunoscut, poti detalia in casuta de mai jos.
Ne dorim sa stim totul inca de la inceputul colaborarii noastra, te rugam sa detaliezi cu lux de amanunte informatii despre expeditia ta.