Continuarea navigarii pe site si a utilizarii acestuia implica acordul dumneavoastra de a va conforma si de a respecta urmatorii termeni si conditii de utilizare, care impreuna cu politica noastra de confidentialitate guverneaza relatia dintre Empendo.ro cu dumneavoastra in legatura cu acest site web.

In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare parte a acestor termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati site-ul nostru.
Utilizarea acestui site este subiectul urmatorilor termeni de utilizare:

I. Definitii

Termenii Empendo, Empendo.ro sau noi/nostru etc. se refera la detinatorul site-ului.
Termenii „utilizator”, „client” sau „dumneavoastra” se refera la persoana care utilizeaza site-ul nostru https://www.empendo.ro. Este foarte important sa cunoasteti faptul ca serviciile noastre sunt dedicate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice si nu permitem accesul altor tipuri de persoane.

Empendo.ro se refera la EMPENDO DISTRIBUTION SRL, detinatorul https://www.empendo.ro, o companie romaneasca, cu urmatorul numar de inregistrare: RO38349181, Oficiul de comert nr. Reg.: J40/17386/2017 si sediul inregistrat la Bucuresti, str. Rosia Montana, nr. 1, bl. 17, sc. 2, et. 6, ap. 68, sector 6.

II. Dispozitii generale

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a monitoriza preferintele de navigare si pentru a oferi o experienta sigura si personalizata. Pentru mai multe detalii, va rugam consultati politica noastra de confidentialitate. Continuarea navigarii pe site-ul nostru web reprezinta acordul dumneavoastra asupra politicii noastre privind cookie-urile.

Acest site contine material detinut de catre sau licentiat pentru noi. Acest material include, dar nu este limitat la, design, asezare, aspect si grafica. Folosirea unui hotlink asupra oricaror resurse ale serverului Empendo este complet interzisa in afara unei aprobari scrise. Reproducerea este interzisa in alt mod decat in concordanta cu notificarea privind drepturile de autor, care face parte din actualii termeni si conditii.

Utilizarea neautorizata a acestui site web poate da nastere unei reclamatii de daune si/sau poate sa fie o infractiune. Ne rezervam dreptul de a suspenda accesul la site-ul nostru web utilizatorilor care s-au dovedit a avea un comportament abuziv care ne afecteaza serviciile in orice mod.

Ocazional, acest site poate include link-uri catre alte site-uri web, servind drept canale de informare sau publicitate. Aceste link-uri sunt oferite pentru confortul dumneavoastra, pentru a furniza informatii suplimentare. Acestea nu semnifica faptul ca sustinem site-ul. Nu avem nicio raspundere pentru continutul site-urilor legate.
Folosirea acestui site si orice litigiu care rezulta din aceasta se supune legilor din Romania.

Nici noi, nici oricare terta parte nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea, actualitatea, performanta, caracterul complet sau caracterul adecvat ale informatiilor si materialelor gasite sau oferite pe acest site web pentru oricare scop practic. Luati la cunostinta faptul ca astfel de informatii si materiale pot contine inadvertente sau erori si excludem in mod expres raspunderea pentru orice astfel de inexactitati sau erori in masura maxima permisa de lege.

Modificari ale acestor termeni si conditii – EMPENDO DISTRIBUTION SRL. Poate varia in acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara notificare catre utilizatori. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta clientului prin afisarea pe site-ul web https://www.empendo.ro. Modificari in acest mod vor fi considerate a fi acceptate in cazul in care clientul continua sa utilizeze serviciul dupa data afisarii lor pe site-ul web.

III. Forta majora

EMPENDO DISTRIBUTION SRL nu va fi raspunzator pentru nicio nerespectare a obligatiilor care ii revin in temeiul acestor termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau rezonabil, incluzand, fara limitare, un act al lui Dumnezeu, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor retele sau alta autoritate competenta sau o alta parte pentru care EMPENDO DISTRIBUTION SRL nu este responsabil.
• Clientul accepta si confirma ca a citit termenii si conditiile. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam sa nu folositi acest site.

IV. Drepturi de autor

Empendo.ro este o marca inregistrata, detinuta de EMPENDO DISTRIBUTION SRL.
EMPENDO DISTRIBUTION SRL, este proprietarul sau utilizatorul autorizat sau licentiat al tuturor drepturilor de proprietate intelectuala din site-ul Empendo.ro si continutul acestuia incluzand, fara limitari, orice drept de autor, brevet, design inregistrat, marci comerciale, marci de servicii, coduri sursa, specificatii, template-uri, grafica, logo-uri, baze de date, formate, interfete, programare, oferirea serviciilor altor clienti, software sau orice aplicatie pentru oricare dintre cele de mai sus si orice modificare, imbunatatire, dezvoltare si augmentari ale acestora. Cu exceptia celor prevazute in mod expres aici.

Empendo.ro nu acorda niciun drept explicit sau implicit asupra oricaror drepturi de proprietate intelectuala sau informatii secrete detinute pe serverele noastre.

Empendo.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente, greseli de exprimare sau tehnice, informatii eronate, samd. Daca ati observat ceva ce nu corespunde cu informatiile din aceasta pagina, va rugam sa ne scrieti urgent, folosind formularul de contact de mai jos. Va multumim pentru suport !

Nu-ti face griji, informatiile tale personale sunt in siguranta cu noi.
Foloseste o adresa de e-mail pe care o folosesti cu recurenta, vom raspunde mesajului tau.
Alege un nume sugestiv, usor de recunoscut, poti detalia in casuta de mai jos.
Ne dorim sa stim totul, te rugam sa detaliezi cu lux de amanunte problema sau problemele pe care le-ai intampinat in folosirea site-ului nostru.