0726 281 281
0738 859 000
office@empendo.ro
Luni - Vineri
10:00 - 18:00

Transport mobilă

Transport rutier de mărfuri | Distribuție de mărfuri | Mutări firme | Mutări mobilă | Transport mobilă | Relocări locuințe

Prin serviciul de transport mobilă încercăm să venim în sprijinul celor care doresc să-și transporte obiectele de mobilier achiziționate acasă sau la birou. De cate ori nu vi s-a întâmplat să achiziționați mobilier pentru locuința dumneavoastră și să nu aveți transportul asigurat ? Majoritatea clienților care apelează la serviciile noastre de transport mobilă atât în București cât și în țară ne solicită din cauza magazinelor de bricolaj care fie nu asigură transportul produselor achiziționate, fie percep taxe mult prea mari pentru distanțe de doar câțiva kilometrii. Așadar, în cazul în care vă regăsiți în această situație, sau vă mutați în altă casă și aveți nevoie de transport pentru mobila și restul bunurilor dumneavoastră, vă stăm la dispoziție oricând.

De ce este recomandat să alegeți o companie de transport mobilă specializată ?

Deoarece mobilierul dumneavoastră va ajunge în condiții excelente la destinație, indiferent de cât de lung este traseul. Marfa transportată este asigurată, iar în cazul unui accident sau deteriorare, clientul este despăgubit. În plus, nu va mai trebui să încărcați și să descărcați dumneavoastră piesele greoaie de mobilier, vă punem la dispoziție servicii de manipulare a bunurilor transportate.

Totodată, asigurăm și transport în sistem “same-day” în capitală, bunurile dumneavoastră fiind în deplină siguranță în mașinile noastre echipate corespunzător.

Empendo - Transport și Mutări de marfă, firme, locuințe, mobilă | Distribuție marfă

Astfel, pe lângă mobilă, puteți transporta rapid și avantajos echipamente electrocasnice, articole personale și diverse alte bunuri din locuința dumneavoastră. Vom răspunde rapid oricărei solicitări și ne vom asigura că transportul bunurilor dumneavoastră va ajunge la destinație în condiții optime.

Găsirea unei firme de transport serioase este o adevărată provocare. Noi încercăm să răspundem cerințelor dumneavoastră cu atenție și implicare, fiecare colaborare fiind personalizată. Astfel, luăm în considerare toate opțiunile prin care putem asigura protecția mobilierului dumneavoastră. Din acest motiv, investim în mod constant în mașini speciale pentru transport de mobilă, specializarea angajaților, dar și implementarea unor sisteme de securitate moderne și eficiente.

Empendo Distribution oferă acest tip de serviciu încă din 2015 și suntem în continuă dezvoltare, continuăm să ne îmbunătățim serviciile de transport mobilă pentru a vă oferi ajutorul de care aveți nevoie într-un timp cât mai scurt, la prețuri cât mai avantajoase. Vă puteți convinge de profesionalismul nostru încă de la primul telefon, dar și pe parcursul procesului de mutare și transport al mobilierului. Acest lucru se datorează personalului calificat și deosebit de responsabil, dar mai ales atenției acordate fiecărui client în parte.

Progresul tehnologic nu ne-a ocolit în consecință pe lângă modalitățile clasice de contact (email, telefon) suntem prezenți și pe social-media.