0726 281 281
0738 859 000
office@empendo.ro
Luni - Vineri
10:00 - 18:00

Relocări locuințe

Transport rutier de mărfuri | Distribuție de mărfuri | Mutări firme | Mutări mobilă | Transport mobilă | Relocări locuințe

Prin serviciul de relocări locuințe încercăm să venim în sprijinul celor care doresc să-și mute bunurile, mobila, electrocasnicele, etc. într-o altă locuință. O mulțime de familii doresc sau sunt nevoite să se mute într-o altă locuință, indiferent că aceasta este proprietatea lor personală sau una închiriată. Motivele sunt numeroase și variază de la caz la caz, astfel și serviciul nostru de relocare este adaptat în funcție de necesitățile clienților noștri. Încercăm să venim astfel în sprijinul celor care doresc să-și mute bunurile într-o altă locuință și să tratăm cu seriozitate și discreție fiecare solicitare, oricine poate apela cu încredere la serviciile noastre, promitem că vom răspunde în cel mai scurt timp posibil oricărei solicitări.

Ce vă oferim ?

Oferte personalizate, preț avantajos și protecție sporită. Știm cât de important este pentru clienții noștri să știe că bunurile se află în siguranță pe tot parcursul procesului de relocare, motiv pentru care protejăm bunurile transportate cu materiale de calitate superioară.

În plus, oferim suport pe tot parcursul colaborării și răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor primite, clarificând orice temere sau nelămurire care poate apărea în urma procedurilor de transport. Serviciul nostru de relocare este taxat în funcție de necesitățile și nevoile dumneavoastră.

Empendo - Transport și Mutări de marfă, firme, locuințe, mobilă | Distribuție marfă

Astfel, se vor lua în calcul în momentul prezentării ofertei finale de preț, numărul de persoane necesare pentru fiecare operațiune, volumul bunurilor și greutatea acestora, tipul de mașină necesar, materialele necesare pentru împachetarea bunurilor, precum și serviciile de încărcat și descărcat, dezasamblat și asamblat, manipulare, etc. Ne putem adapta cu ușurință fiecărui buget disponibil ținând cont de lucrurile menționate mai sus.

Asigurăm relocări de locuințe în București și județul Ilfov încă din 2015, iar în tot acest timp am primit aprecierea clienților noștri pentru serviciile oferite, dar mai ales pentru seriozitatea și profesionalismul de care am dat și dăm dovadă în fiecare zi. Dorim să ne remarcăm prin servicii calitative și corecte, vă putem asigura că prima colaborare cu noi nu va fi și ultima, întrucât relațiile de colaborare cu, clienții noștri sunt bazate pe respect, încredere și profesionalism.

Prin urmare, dacă aveți nevoie de o firmă ce poate asigura relocări locuințe în București și Ilfov, în condiții de siguranță, Empendo Distribution este partenerul de care aveți nevoie. Indiferent de natura transportului, personalul nostru specializat va avea grijă ca bunurile dumneavoastră să ajungă în cel mai scurt timp la noua destinație, fără daune sau alte surprize neplăcute. Pentru oferte dedicate și personalizate, vă rugăm să ne contactați.

Progresul tehnologic nu ne-a ocolit în consecință pe lângă modalitățile clasice de contact (email, telefon) suntem prezenți și pe social-media.