0726 281 281
0738 859 000
office@empendo.ro
Luni - Vineri
10:00 - 18:00

Mutări mobilă

Transport rutier de mărfuri | Distribuție de mărfuri | Mutări firme | Mutări mobilă | Transport mobilă | Relocări locuințe

Transportul și mutarea obiectelor mari și voluminoase precum mobilierul, reprezintă un adevărat chin pentru cei care nu dispun de mijloacele necesare. Procesul necesită o planificare atentă, întrucât există o mulțime de aspecte de care va trebui să țineți cont. Piesele de mobilier trebuie dezasamblate pentru a evita lovirea pereților, cât și distrugerea mobilierului. După aceea urmeaza sortarea pe categorii, ambalarea, transportul acestora într-un autovehicul spațios și depozitarea acestora în condiții de maximă siguranță.

Mutarea mobilierului este o mare bătaie de cap, motiv pentru care vă recomandăm să apelați la serviciile unei firme specializate. Asigurăm mutări de mobilă atât în București cât și în țară în condiții de siguranță, la cele mai avantajoase tarife. Dispunem de toate utilajele și accesoriile moderne precum: scripeți, lize, chingi, etc ; deosebit de eficiente în procesul de mutare a mobilierului. În plus, oferta noastră este completă, astfel că ne vom ocupa de tot ceea ce înseamnă împachetat, despachetat, încărcat și descărcat mobilă, montat și demontat mobilă.

Trecerea de la o locuință la alta nu este un moment tocmai ușor, așa că veți avea nevoie de ajutor. Dintre toate obiectele din casă, mobilierul este cel mai greu de manipulat și transportat, acesta fiind greu, voluminos, fragil și foarte ușor de zgâriat. De aceea, majoritatea persoanelor aflate în această situație apelează la serviciile noastre pentru a se asigura că mobilierul ajunge în condiții optime la destinație, fără griji și stres.

Empendo - Transport și Mutări de marfă, firme, locuințe, mobilă | Distribuție marfă

Cum se desfășoară procesul de mutare ?

Mai întâi ne asigurăm că toate piesele de mobilier pot fi coborâte pe scări sau cu liftul, astfel mobilierul este dezmembrat, împachetat și etichetat. Părțile fragile sunt împachetate cu mai multă atenție și materiale speciale, pentru a fi protejate pe toata durata transportului. Odată încheiată ambalarea, mobilierul va fi depozitat în mașinile noastre speciale, astfel încât să nu existe niciun risc de deteriorare.

La această acțiune vor participa întotdeauna mai multe persoane, în funcție de dimensiunile și numărul pieselor de mobilier, precum și de gradul de dificultate al manipulării. Utilizăm toate utilajele necesare pentru ca transferul mobilierului să fie cât mai ușor și rapid, ne asigurăm întotdeauna că toate articolele sunt împachetate și așezate corespunzator. Șoferii noștri cu experiență vor alege cea mai sigură rută,  astfel încât transportul să ajungă la noua destinație în cel mai scurt timp.

De ce sa apelezi la serviciul de mutări mobila atât în București cât și în țară ?

Pentru că numai un specialist cu experiență știe să organizeze un plan cât mai simplu și eficient, fără costuri ridicate. Siguranța mobilierului dumneavoastră este prioritară, participăm la procesul de ambalare în funcție de nevoile clientului și oferim ajutor ori de câte ori este necesar. Empendo Distribution, vă ajută să economisiți timp și să scăpați de orice efort.

Progresul tehnologic nu ne-a ocolit în consecință pe lângă modalitățile clasice de contact (email, telefon) suntem prezenți și pe social-media.