0726 281 281
0738 859 000
office@empendo.ro
Luni - Sâmbătă
10:00 - 20:00

Mutări firme

Transport rutier de mărfuri | Soluții de transport și logistică | Servicii dedicate și customizate

Prin serviciul de mutări firme încercăm să venim în sprijinul celor care doresc să-și mute obiectele de birou și mobilierul, într-o altă locație. Mutarea unei firme implică o responsabilitate mare, dat fiind faptul că există o mulțime de aspecte și detalii ce trebuie puse la punct. În orice firmă există mobilier, documente, arhive, calculatoare și alte electronice, dar și o mulțime de alte obiecte ce necesită etichetare și împachetare. Așadar, pe lângă aspectele administrative precum îndeplinirea cerințelor legislative cu privire la schimbarea sediului în actul constitutiv sau informarea clienților și colaboratorilor, procesul de relocare nu este deloc unul simplu.

mutări firme

De aceea, aveți nevoie de o firmă specializată în mutări de firme care să se ocupe de tot ceea ce înseamnă organizare, împachetare, încărcat și descărcat, dar și transport. Compania noastră prestează acest tip de serviciu încă din 2015, perioadă în care am ajutat numeroase firme să-și mute sediul. Fiecare colaborare se bazează pe un plan personalizat, conceput astfel încât transferul să se desfășoare în condiții excelente, într-un timp cât mai scurt. Astfel, dumneavoastră vă puteți ocupa în continuare de companie, fără să pierdeți timp cu organizarea procesului de relocare.

Activitatea unei firme nu poate fi întreruptă pentru o perioadă prea lungă, astfel încât vom economisi timp încă de la inceput, prin stabilirea unui plan amănunțit, ce va fi respectat în cel mai mic detaliu.

În primul rând, încercăm să fim cât mai flexibili și să ne adaptăm programul în funcție de cerințele fiecărui client.

Echipa noastră de specialiști în mutări de firme atât în București, județul Ilfov cât și în țară se va ocupa de tot ceea ce înseamnă împachetat, încărcat, descărcat și aranjat mobilier, ceea ce înseamnă că nu veți fi nevoiți să cereți ajutorul angajaților dumneavoastră.

Suntem foarte bine organizați și acordăm o mare importanță etichetării și protecției cutiilor cu folie de plastic, mai ales când vine vorba de acte și documente. În ceea ce privește infrastructura IT din cadrul firmei dumneavoastră, specialiștii noștri vor analiza cu atenție fiecare detaliu, astfel încât aceasta să fie montată corespunzator în noul sediu. Desigur, toate celelalte produse și obiecte primesc aceeași grijă, întrucât suntem o echipă de profesioniști.

Empendo Distribution elaborează planuri de relocare personalizate și vă oferă servicii flexibile, în funcție de programul firmei dumneavoastră. Folosind personal specializat, firma noastră asigură mutări de firme atât în București cât și în țară în condiții excelente, la prețuri stabilite în funcție de volumul de muncă. Folosim unelte și utilaje moderne, ambalaj de înaltă calitate și mașini speciale pentru transport, garantând siguranța tuturor obiectelor și produselor din firma dumneavoastră.

Progresul tehnologic nu ne-a ocolit în consecință pe lângă modalitățile clasice de contact, suntem prezenți și pe social-media.