0726 281 281
0738 859 000
office@empendo.ro
Luni - Vineri
10:00 - 18:00

Distribuție marfă

Transport rutier de mărfuri | Distribuție de mărfuri | Mutări firme | Mutări mobilă | Transport mobilă | Relocări locuințe

Compania noastră vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu serviciul de transport intern și distribuție marfă pe întreg teritoriul României, atât pentru marfă paletizată cât și pentru cea vrac.

Printre principalele caracteristici ale rețelei noastre de distribuție: încărcări zilnice cu livrare în cel mult 48 ore, asigurarea în regim CMR a mărfurilor transportate, transport de mărfuri cu gabarit depașit.

Găsirea unei firme de transport serioase este o adevărată provocare. Noi încercăm să răspundem cerințelor dumneavoastră cu atenție și implicare, fiecare colaborare fiind personalizată. Astfel, luăm în considerare toate opțiunile prin care putem asigura protecția mărfii dumneavoastră.

Soluții personalizate de transport, volumele mari de marfă transportate ne permit să negociem condiții mai bune cu furnizorii, în interesul dumneavoastră. Avem capabilitatea de a oferi transportul mărfurilor atât în regim de grupaj cât și în regim de camion complet.

Empendo - Transport și Mutări de marfă, firme, locuințe, mobilă | Distribuție marfă

Costuri optimizate încă de la primul dumneavoastră apel, unul dintre specialiștii noștri va prelua solicitarea pentru a obține cel mai bun raport între preț și timpul de tranzit. Termene de plată favorabile, colegii noștri din departamentul financiar fac o analiză a fiecărui client în parte și vă oferă termene de plată flexibile și atractive, adaptate cerințelor dumneavoastră individuale. Câteva exemple de factori pe care îi luăm în considerare sunt durata colaborării, cantitatea de marfă transportată, comportamentul de plată cât și alți factori.

În prezent, activitatea principală Empendo este orientată spre managementul transporturilor, contribuind zilnic, cu un volum din ce în ce mai mare la livrarea promptă, cu profesionalism a mărfurilor clienților săi în România.

Susținem și ne implicăm în cauzele de mediu și antipoluare. Vă invităm să ne trimiteți sugestii la office@empendo.ro.

Progresul tehnologic nu ne-a ocolit în consecință pe lângă modalitățile clasice de contact (email, telefon) suntem prezenți și pe social-media.