Prin serviciul de relocari locuinte incercam sa venim in sprijinul celor care doresc sa-si mute bunurile, mobila, electrocasnicele, etc. intr-o alta locuinta. O multime de familii doresc sau sunt nevoite sa se mute intr-o alta locuinta, indiferent ca aceasta este proprietatea lor personala sau una inchiriata.

Motivele sunt numeroase si variaza de la caz la caz, astfel si serviciul nostru de relocare este adaptat in functie de necesitatile clientilor nostri. Incercam sa venim astfel in sprijinul celor care doresc sa-si mute bunurile intr-o alta locuinta si sa tratam cu seriozitate si discretie fiecare solicitare, oricine poate apela cu incredere la serviciile noastre, promitem ca vom raspunde in cel mai scurt timp posibil oricarei solicitari.

Ce va oferim ?

Oferte personalizate, pret avantajos si protectie sporita. Stim cat de important este pentru clientii nostri sa stie ca bunurile se afla in siguranta pe tot parcursul procesului de relocare, motiv pentru care protejam bunurile transportate cu materiale de calitate superioara.

In plus, oferim suport pe tot parcursul colaborarii si raspundem cu placere tuturor intrebarilor primite, clarificand orice temere sau nelamurire care poate aparea in urma procedurilor de transport. Serviciul nostru de relocare este taxat in functie de necesitatile si nevoile dumneavoastra.

Astfel, se vor lua in calcul in momentul prezentarii ofertei finale de pret, numarul de persoane necesare pentru fiecare operatiune, volumul bunurilor si greutatea acestora, tipul de masina necesar, materialele necesare pentru impachetarea bunurilor, precum si serviciile de incarcat si descarcat, dezasamblat si asamblat, manipulare, etc. Ne putem adapta cu usurinta fiecarui buget disponibil tinand cont de lucrurile mentionate mai sus.

Asiguram relocari de locuinte in Bucuresti si judetul Ilfov inca din 2015, iar in tot acest timp am primit aprecierea clientilor nostri pentru serviciile oferite, dar mai ales pentru seriozitatea si profesionalismul de care am dat si dam dovada in fiecare zi. Dorim sa ne remarcam prin servicii calitative si corecte, va putem asigura ca prima colaborare cu noi nu va fi si ultima, intrucat relatiile de colaborare cu, clientii nostri sunt bazate pe respect, incredere si profesionalism.

Prin urmare, daca aveti nevoie de o firma ce poate asigura relocari locuinte in Bucuresti si Ilfov, in conditii de siguranta, Empendo este partenerul de care aveti nevoie. Indiferent de natura transportului, personalul nostru specializat va avea grija ca bunurile dumneavoastra sa ajunga in cel mai scurt timp la noua destinatie, fara daune sau alte surprize neplacute. Pentru oferte dedicate si personalizate, va rugam sa ne contactati.

Cere o oferta personalizata, folosind formularul de contact de mai jos. Te rugam sa incluzi cat mai multe detalii privind expeditia ta.

Nu-ti face griji, informatiile tale personale sunt in siguranta cu noi.
Foloseste o adresa de e-mail pe care o folosesti cu recurenta, vom raspunde mesajului tau.
Nu-ti face griji, informatiile tale personale sunt in siguranta cu noi.
Alege un nume sugestiv, usor de recunoscut, poti detalia in casuta de mai jos.
Ne dorim sa stim totul inca de la inceputul colaborarii noastra, te rugam sa detaliezi cu lux de amanunte informatii despre expeditia ta.