INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Avand in vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si abrogarea Directivei 95/46/CE, va transmitem acest document pentru a va detalia cand si de ce va prelucram datele cu caracter personal, cum le folosim, conditiile in care le putem divulga altora si cum le stocam in conditii de siguranta.

Cat timp prelucram datele personale ?

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale, in acord si limita la scopul pentru care au fost colectate si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Scopul prelucrarii datelor personale ?

Empendo Distribution SRL administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra in contextul vizitarii site-ului si/sau achizitionarii serviciilor.
Pentru desfasurarea activitatilor de vanzari de servicii postale, de curierat, de transport marfa sau orice alte servicii pe care compania noastra le ofera, pentru administrarea conturilor aferente clientilor Empendo Distribution SRL, pentru transmiterea de informatii si de solutionare de reclamatii, pentru desfasurarea activitatilor de cercetare si realizarea studiilor de piata sau de statistica, pot fi prelucrate urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa, cod numeric personal, email, telefon, fax, adrese de livrare la destinatie a expedierilor clientilor.

Pentru realizarea activitatilor specifice obiectului sau de activitate si pentru prestarea serviciilor oferite de catre societatea Empendo Distribution SRL prin intermediul site-ului, pot fi prelucrate urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa, telefon, e-mail, informatii tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului site-ului (locatia acestuia, adresa IP, tipul de hardware, informatii in legatura cu intervalul orar precum si data la care a fost folosit site-ul), informatii care rezulta din Politica de Cookies.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie cum ar fi codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, vor fi colectate si prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale pentru asigurarea respectarii regulilor aplicabile in domeniul protectiei datelor cu privire la acestea. Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca Empendo Distribution SRL sa realizeze activitatile listate conform celor de mai sus. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea Empendo Distribution SRL de a va furniza respectivele servicii, informatii, de a raspunde solicitarilor dvs. sau de a realiza orice alte activitati din cele listate mai sus.

Cui dezvaluim datele dumneavoastra cu caracter personal ?

In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, Empendo Distribution SRL poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

• partenerilor contractuali ai Empendo Distribution SRL (cum este cazul companiilor cu care Empendo Distribution SRL se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare)
• furnizori de servicii (de marketing, servicii de plata / bancare sau alte servicii), inclusiv entitati care asista Empendo Distribution SRL in prelucrarea de date in calitate de imputerniciti, asiguratori, autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, altor companii din acelasi grup cu Empendo Distribution SRL precum si dvs. ca persoana vizata in contextul exercitarii dreptului dvs. de acces.

Datele inregistrate de Empendo Distribution SRL nu se vand catre terti si sunt folosite doar in scopul imbunatatirii serviciilor Empendo Distribution SRL.

Care sunt drepturile dumneavoastra ?

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiati de drepturi aditionale.
In continuare gasiti lista completa a drepturilor pe care le aveti:
• Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale;
• Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
• Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
• Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
• Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
• Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
• Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
• Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra, vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
• Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.

Cum va exercitati aceste drepturi ?

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari prin e-mail, la adresa office@empendo.ro

Empendo.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente, greseli de exprimare sau tehnice, informatii eronate, samd. Daca ati observat ceva ce nu corespunde cu informatiile din aceasta pagina, va rugam sa ne scrieti urgent, folosind formularul de contact de mai jos. Va multumim pentru suport !

Nu-ti face griji, informatiile tale personale sunt in siguranta cu noi.
Foloseste o adresa de e-mail pe care o folosesti cu recurenta, vom raspunde mesajului tau.
Alege un nume sugestiv, usor de recunoscut, poti detalia in casuta de mai jos.
Ne dorim sa stim totul, te rugam sa detaliezi cu lux de amanunte problema sau problemele pe care le-ai intampinat in folosirea site-ului nostru.