Transportul si mutarea obiectelor mari si voluminoase precum mobilierul, reprezinta un adevarat chin pentru cei care nu dispun de mijloacele necesare. Procesul necesita o planificare atenta, intrucat exista o multime de aspecte de care va trebui sa tineti cont. Piesele de mobilier trebuie dezasamblate pentru a evita lovirea peretilor, cat si distrugerea mobilierului. Dupa aceea urmeaza sortarea pe categorii, ambalarea, transportul acestora intr-un autovehicul spatios si depozitarea acestora in conditii de maxima siguranta.

Mutarea mobilierului este o mare bataie de cap, motiv pentru care va recomandam sa apelati la serviciile unei firme specializate. Asiguram mutari de mobila atat in Bucuresti cat si in tara in conditii de siguranta, la cele mai avantajoase tarife. Dispunem de toate utilajele si accesoriile moderne precum: scripeti, lize, chingi, etc ; deosebit de eficiente in procesul de mutare a mobilierului. In plus, oferta noastra este completa, astfel ca ne vom ocupa de tot ceea ce inseamna impachetat, despachetat, incarcat si descarcat mobila, montat si demontat mobila.

Trecerea de la o locuinta la alta nu este un moment tocmai usor, asa ca veti avea nevoie de ajutor. Dintre toate obiectele din casa, mobilierul este cel mai greu de manipulat si transportat, acesta fiind greu, voluminos, fragil si foarte usor de zgariat. De aceea, majoritatea persoanelor aflate in aceasta situatie apeleaza la serviciile noastre pentru a se asigura ca mobilierul ajunge in conditii optime la destinatie, fara griji si stres.

Cum se desfasoara procesul de mutare ?

Mai intai ne asiguram ca toate piesele de mobilier pot fi coborate pe scari sau cu liftul, astfel mobilierul este dezmembrat, impachetat si etichetat. Partile fragile sunt impachetate cu mai multa atentie si materiale speciale, pentru a fi protejate pe toata durata transportului.

Odata incheiata ambalarea, mobilierul va fi depozitat in masinile noastre speciale, astfel incat sa nu existe niciun risc de deteriorare. La aceasta actiune vor participa intotdeauna mai multe persoane, in functie de dimensiunile si numarul pieselor de mobilier, precum si de gradul de dificultate al manipularii.

Utilizam toate utilajele necesare pentru ca transferul mobilierului sa fie cat mai usor si rapid, ne asiguram intotdeauna ca toate articolele sunt impachetate si asezate corespunzator. Soferii nostri cu experienta vor alege cea mai sigura ruta, astfel incat transportul sa ajunga la noua destinatie in cel mai scurt timp.

De ce sa apelezi la serviciul de mutari mobila atat in Bucuresti cat si in tara ?

Pentru ca numai un specialist cu experienta stie sa organizeze un plan cat mai simplu si eficient, fara costuri ridicate. Siguranta mobilierului dumneavoastra este prioritara, participam la procesul de ambalare in functie de nevoile clientului si oferim ajutor ori de cate ori este necesar. Va ajutam sa economisiti timp si sa scapati de orice efort.

Cere o oferta personalizata, folosind formularul de contact de mai jos. Te rugam sa incluzi cat mai multe detalii privind expeditia ta.

Nu-ti face griji, informatiile tale personale sunt in siguranta cu noi.
Foloseste o adresa de e-mail pe care o folosesti cu recurenta, vom raspunde mesajului tau.
Nu-ti face griji, informatiile tale personale sunt in siguranta cu noi.
Alege un nume sugestiv, usor de recunoscut, poti detalia in casuta de mai jos.
Ne dorim sa stim totul inca de la inceputul colaborarii noastra, te rugam sa detaliezi cu lux de amanunte informatii despre expeditia ta.