Noi suntem Empendo Distribution, fiecare membru al echipei este unic si extrem de important pentru noi. Fiecare dintre colegii nostri este un profesionist, cu rol bine definit in componenta companiei. Impreuna formam o ECHIPA care isi respecta intotdeauna, toate angajamentele luate in fata clientilor, partenerilor si mai ales a colegilor.

 • Alegem sa oferim solutii personalizate partenerilor, in functie de specificul fiecarui business.
 • Construim relatii bazate pe incredere, onestitate si transparenta.
 • Anticipam si gandim in perspectiva, proactiv fata de fiecare client in parte.
 • Alegem si ne straduim de fiecare data sa fim cu un pas inaintea celorlalti.
 • Venim intotdeauna cu ceva nou in ceea ce priveste solutiile de eficientizare a business-ului.

Pentru a evolua in fiecare zi trebuie sa intelegem nevoile celorlalti si sa ne adaptam cu onestitate si maturitate cerintelor fiecaruia, valoarea adaugata relatiei de business se manifesta prin depasirea asteptarilor. Este si motivul pentru care credem cu tarie in:

✓ Parteneriate

Deoarece stim ca nevoile si cerintele partenerilor nostri sunt coordonatele principale ale calitatii, toate eforturile si resursele implicate in procesul comercial, au ca scop dezvoltarea relatiei de business, astfel incat Empendo Distribution sa fie intotdeauna cea mai buna solutie.

✓ Inovatie

Deoarece viitorul apartine celor care-l vad primii, suntem intr-o permanenta cautare de noi provocari si oportunitati in piata locala si nu numai, pe care le valorificam prin dezvoltarea unor segmente noi de piata si a unor branduri noi cu potential foarte mare de crestere.

✓ Oameni

Deoarece stim ca experienta, transparenta si profesionalismul oferite de membrii echipei Empendo ne diferentiaza in relatia cu partenerii, ne dezvoltam si crestem in permanenta pentru a oferi solutia necesara succesului tuturor proiectelor noastre.

✓ Valoare

Deoarece credem in amplificarea creativitatii si a energiilor partenerilor nostri pentru reusita in business, promovam proactiv “know-how” de afaceri, cultura IT si non-IT pentru a sprijini perfectionarea competentelor partenerilor de business si dezvoltarea pietei in care activam astazi.

Compania a fost fondata la finele anului 2017 din dorinta puternica de a experimenta viata de antreprenor din Romania, de a veni cu ceva nou in piata, solutii premium, fluxuri automatizate de lucru pentru clienti, platforme dedicate, samd. Cu ajutorul partenerilor nostri compania a inceput aproape imediat sa presteze servicii pentru:

In prezent impreuna cu partenerii nostri, acoperim peste 15.000 mp suprafata de depozitare in Bucuresti, peste 15.000 paleti / rafturi, peste 5.000 paleti pe suprafata libera, peste 4.000 locatii de picking. Depozitele sunt autorizate sanitar-veterinar pentru produse alimentare de origine animala si non-animala cu temperatura controlata (frig) de 7-22 grade pe toata durata anului, fiind dotate cu rafturi de stocare si utilaje de ridicat si manipulat adecvate.

Misiunea companiei a fost intotdeauna acea de a oferi solutii de transport, logistica si distributie, fiabile, rapide si perfect adaptate, astfel incat sa putem livra clientilor nostri o gama cat mai completa de servicii dedicate si customizate.

Serviciile oferite de Empendo Distribution se caracterizeaza prin preturi competitive, calitate ridicata, siguranta, rapiditate si informatii prompte, solutiile optime oferite clientilor nostri iau in considerare calitatea si factorul timp, nevoile de satisfacut si costurile reduse.

Livrarea expedierilor se face in sistem ”door to door” (livrare la domiciliu), pe tot teritoriul tarii, prin intermediul retelei de curieri – personal angajat si pregatit pentru a putea raspunde tuturor solicitarilor, intr-un interval minim de 1 zi si maxim 3 zile lucratoare din momentul preluarii. Acest termen poate varia in functie de greutate, dimensiuni si destinatie. Confidentialitatea si siguranta serviciilor Empendo Distribution sunt garantate.

In prezent, oferim tuturor clientilor si partenerilor nostri:

 • Timp de livrare: Interval de minim 1 zi si maxim 3 zile, pe tot teritoriul Romaniei.
 • Peste 5.300 localitati fara taxe de kilometri suplimentari.
 • Monitorizare in timp real a expeditiilor.
 • Ramburs in cont colector / numerar / BO / CEC / retur documente.
 • Livrare sambata, la solicitarea Expeditorului.
 • Acoperire nationala cu peste 90 de agentii teritoriale.
 • Aplicatie online pentru generarea AWB-urilor.
 • Asigurarea bunurilor, in special pentru livrarile de tip Heavy.

✓ INTERNATIONAL – Serviciul consta in distribuirea coletelor postale internationale cu limita de greutate intre 10 kg si 20 kg (inclusiv) expediate din afara teritoriului Romaniei catre o adresa aflata pe teritoriul acesteia si in colectarea, sortarea si transportul coletelor postale internationale cu greutatea de maximum 31.5 kg expediate de pe teritoriul Romaniei catre o adresa aflata in afara teritoriului acesteia.

Asiguram Servicii Premium de Fulfillment prin depozitele clasa A pe care le detinem in Romania. Receptionam, depozitam, ambalam, sortam si livram produsele dumneavoastra in maxima siguranta, tinand cont de cele mai inalte standarde de calitate.

✓ Oferim consultanta in gasirea celei mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra, astfel incat prin externalizarea serviciilor de logistica, distributie si depozitare sau a proceselor de Fulfillment, veti spori eficienta si flexibilitatea modului de lucru si va veti putea concentra asupa activitatilor cu adevarat importante de extindere a activitatilor companiei.

In functie de produse, necesitati si cerinte oferim urmatoarele servicii profesionale de logistica, depozitare si distributie:

 • Depozitare pe termen mediu, scurt si lung.
 • Consolidare de paleti.
 • Deconsolidare de paleti.
 • Solutie de Fulfillment integrat.
 • Ambalare, reambalare, etichetare, aplicare coduri de bare.
 • Procesare per bucata / per cutie / per palet.
 • Gestiune retururi si alocare la raft.
 • Inventarierea stocului.
 • Generare de rapoarte periodice.
 • Urmarirea marfurilor pe tot fluxul de distributie.

La finele anului 2020, in plina pandemie de Covid-19, datorita volumului foarte mare de cereri din partea clientilor pentru produse de tip cafea, ceai, sucuri naturale, samd. Empendo Distribution a intrat si in zona de Distributie de marfuri, zona in care pana in acel moment activa ca si transportator.

Compania are astazi in portofoliu peste 5.000 de produse (SKU) pentru care face distributie nationala in Romania, dar si in Uniunea Europeana, fie ca vorbim despre sectorul privat sau despre cel public.

Dolce Frutto
Sucuri ecologice 100% naturale, de mere / mere si gutui / mere si coacaze, volumul cutiei este de 3 litri, ideal pentru Horeca / Retail / IKA.
Il Caffe Ambrosiano
Cafea capsule 100% italieneasca, compatibile cu orice dispozitiv Nespresso, in 6 variante de intensitate si gust, ideala pentru Retail / IKA.
Arcaffe
Cafea boabe si macinata, un mix de Arabica si Robusta pentru toata gama de produse, originara din Israel, ideala pentru Horeca / Retail / IKA.
Bialetti
Cafea boabe si capsule, un mix de Arabica si Robusta pentru toata gama de produse, originara din Italia, ideala pentru Horeca / Retail / IKA.
Panasonic
Baterii si acumulatori de toate tipurile, avem toata gama de baterii si acumulatori existenti pe piata la nivel mondial, ideal pentru Retail / IKA.
Vintage Teas
Ceaiurile sunt originare din Sri Lanka, brand cu traditie, gama variata de produse, un produs foarte calitativ, ideal pentru Retail / IKA.
Althaus
Ceaiurile sunt originare din Germania, brand cu o traditie bogata, gama completa de produse, un produs foarte calitativ, ideal pentru Horeca.
Teministeriet
Ceaiurile sunt originare din Suedia, gama premium, multi colectie, organice, un produs foarte calitativ, ideal pentru Horeca / Retail / IKA.
Klintensiv
Producator roman de dezinfectati profesionali, gama bogata de produse, calitate la standarde medicale, ideal pentru Horeca / Retail / IKA.
Maxell
Produse IT, carduri de memorie pentru telefoane / tablete, stick-uri USB pentru PC-uri, Laptopuri, ideal pentru Retail / IKA / Online.
TED Electric
Produse electronice, UPS-uri, invertoare solare, stabilizatoare de tensiune, lanterne, incarcatori acumulatori, prelungitoare, ideal pentru Horeca / Retail / IKA.
Camelion
Baterii si acumulatori de toate tipurile, avem toata gama de baterii si acumulatori existenti pe piata la nivel mondial, ideal pentru Retail / IKA.
DELL Technologies
Laptopuri si accesorii IT, producatori premium de produse IT, ideale pentru Retail / IKA / Online / Horeca / Export.

Pe masura ce ne extindem prezenta in piata din Romania dar si in Uniunea Europeana, livrand solutii integrate clientilor nostri, evoluam, crestem si invatam frumos in fiecare zi, datorita lucrurilor facute cu simt de raspundere, onestitate si nu in ultimul rand transparenta, o parte din clientii nostri de astazi, sunt: