0726 281 281
0738 859 000
office@empendo.ro
Luni - Vineri
10:00 - 18:00

Despre noi

Transport rutier de mărfuri | Distribuție de mărfuri | Mutări firme | Mutări mobilă | Transport mobilă | Relocări locuințe

Cine suntem, ce vă putem oferi și ce ne dorim să facem, despre noi:

Empendo Distribution este o societate privată cu capital integral românesc specializată în transportul rutier de mărfuri. Punem la dispoziție mașini cu masă totală de 3.5 Tone, pentru transporturi rutiere de mărfuri, atât în municipiul București, județul Ilfov cât și în țară. De asemenea, putem suplimenta oricând numărul de mașini în funcție de cerințele clienților noștri, astfel încât să putem oferi o gamă cât mai completă de servicii.

Serviciile oferite de Empendo Distribution se caracterizează prin preţuri competitive, calitate ridicată, siguranţă, rapiditate şi informaţii prompte. Soluţiile optime oferite clienţilor noştri iau în considerare calitatea transportului, factorul timp, nevoile de satisfăcut şi costurile reduse.

Misiunea companiei este de a oferi soluții de transport și distribuție, fiabile, rapide și perfect adaptate, astfel încât să putem livra clienților noștri o gamă cât mai completă de servicii dedicate și customizate.

Transport rutier de mărfuri, Distribuție de mărfuri, Mutări firme, Transport mobilă, Mutări mobilă, Relocări locuințe | #empendo #transport #relocari #mutari #distributie

Întrebări frecvente cu privire la serviciile noastre

Îți oferim soluții de transport și distribuție, fiabile, rapide și perfect adaptate nevoilor tale, ținem cont de asemenea, de bugetul și importanța proiectului tău astfel încât să poți sta liniștit acasă sau la birou, în timp ce noi lucrăm pentru tine.

Să ne oferi toate informațiile necesare organizării transportului, locația și data de încărcare, greutatea și volumul mărfii, locația unde vom descărca marfa, alte informații concludente cu privire la marfa pe care vrei să o transporți, de restul ne ocupăm noi. În momentul în care vom avea toate informațiile, echipa noastra se va ocupa de toate aspectele legate de expediția ta.

Totul depinde de tine și de nevoia ta specifică, de volumul de marfă pe care vrei să il transporți de timpul alocat acestui proces îți putem spune însă că suntem foarte competitivi și te asigurăm că vom face tot ce ne stă în putință să-ți oferim cel mai bun preț. De asemenea dacă nu ești la prima tranzacție cu, compania noastră și ești un partener bun pentru noi, îți oferim și un mic discount.

Progresul tehnologic nu ne-a ocolit în consecință pe lângă modalitățile clasice de contact (email, telefon) suntem prezenți și pe social-media.

Cristian Petrescu – 0726 281 281
Ionuț Petrescu – 0738 859 000

Ne puteți urmări pe LinkedIn și Facebook sau pe Twitter și Instagram dacă doriți să ne transmiteți un feedback.
De asemenea cu un simplu click ne puteți scrie și un e-mail.